På väg bort från Örebro – efter fem säsonger i klubben

Han har spelat för Örebro de fem senaste säsongerna. Men trots att han har kontrakt för en sjätte ser det inte ut att bli en fortsättning i SHL för Kalle Olsson.

Det är MrMadhawk som uppger att Kalle Olsson är på väg bort från Örebro. Enligt bloggarens uppgifter kommer 32-åringen från Munkedal i Bohuslän att lånas ut till allsvenska Södertälje SK.

Olsson, som har kontrakt med Örebro över årets säsong, konstaterar själv att han har varit utanför laget på försäsongen och att han diskuterar en lösning med klubbledningen. Att han skulle vara aktuell för SSK är en nyhet för honom själv.
– Det är i så fall en diskussion som Örebro och Södertälje haft. För det är ingenting som jag hört kan jag helt ärligt säga. Jag har som sagt inte kommit så långt i processen mer än att vi diskuterat en utlåning. Mer är det inte, säger Kalle Olsson till MrMadhawk.

Olsson kom till Örebro från Linköping 2012 och var med om att föra upp laget i SHL 2013. Förra säsongen var hans hittills mest produktiva i SHL med 16 poäng på 45 matcher. Trots det ser SHL-karriären, åtminstone för stunden, ut att vara över.

The post På väg bort från Örebro – efter fem säsonger i klubben appeared first on Hockeysverige.
Bild och nyhetskälla: På väg bort från Örebro – efter fem säsonger i klubben
Skrivet av Hockeysverige.se