Ta chansen innan det är för sent – häng med oss till Nashville på NHL-resa

Sugen på hockey, musik och god mat och dryck i en perfekt kombination? Nu har du chans att åka med oss till Nashville den 22-28 februari och se Filip Forsberg hans lagkamrater gå upp mot Gabriel Landeskogs Colorado, Nicklas Bäckström och Alexander Ovetjkins Washington och superstjärnan Connor McDavids Edmonton. 

Efter flera slutsålda NHL-resor till New York satsar Hockeysverige och SvenskaFans på ett ännu bredare utbud under den kommande säsongen. Först ut är en exklusiv resa till Nashville tillsammans med LA Travel, där du får se hela tre hemmamatcher på fem intensiva dagar.

Det är inte vilka matcher som helst, heller. Först toppkonkurrenten Washington Capitals, med Nicklas Bäckström och Alexander Ovetjkin i spetsen. Därefter Colorado med svenske kaptenen Gabriel Landeskog och Carl Söderberg. Och sist men inte minst, Edmonton Oilers med 19-årige superstjärnan Connor McDavid som det stora dragplåstret.

De senaste åren har Nashville blivit allt hetare som hockeystad, och förutom att de har ett av ligans bästa lag är det är lätt att förstå varför. Hockeyarenan Bridgestone Arena ligger utmed myllrande nöjesgatan Broadway mitt i stadskärnan, och publiken har gjort sig känd som en av NHL:s alla bästa.

Dessutom är ju Nashville som bekant countrymusikens huvudstad. Förutom fantastiska hockeymatcher har du alltså möjligheter att besöka musikhistoriska höjdpunkter som The Johnny Cash Museum, RCA Studios och legendariska konsertarenan Grand Ole Opry, där alla musikens storheter har uppträtt genom åren.

I Nashville har man aldrig tråkigt och musiken är ständigt närvarande. Ett myllrande nattliv längs Broadway, förstklassig musikscen, högoktanig hockey och sydstaternas spännande matkultur ger alltså perfekta förutsättningar för en hockeyresa ni sent ska glömma.

Vi bor på fina Hilton Garden mitt i stan och har promenadavstånd till arenan och alla aktiviteter. Förutom tillfälle att gå i de stora musikernas fotspår får vi också träffa Filip Forsberg och förhoppningsvis även ett par andra av våra svenska NHL-stjärnor.

Hockeysverige och SvenskaFans är givetvis med på resan och ordnar aktiviteter både före och efter matcherna. Vi utlovar både pre-hockey och post-hockey av högsta klass!

NÄR?

22-28 februari 2017

VAD KOSTAR DET?

Från 16.995 kr per person i dubbelrum

VAD INGÅR?

Flygresa Köpenhamn-Nashville t/r (tillägg 750 kr för avresa från Arlanda)

Flygskatter

5 nätters logi på Hilton Garden Inn Downtown i Nashville, del i dubbelrum (ej frukost)

Transfer flygplats-hotell t/r

Matchbiljett Nashville-Colorado

Matchbiljett Nashville-Washington

Matchbiljett Nashville-Edmonton

Reseledare från Hockeysverige/SvenskaFans

Resan arrangeras av LA Travel i samarbete med Hockeysverige och SvenskaFans.

För bokning eller fler frågor om resan – kontakta oss redan idag – meddela oss på redaktionen@hockeysverige.se
Bild och nyhetskälla: Ta chansen innan det är för sent – häng med oss till Nashville på NHL-resa
Skrivet av Hockeysverige.se